Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Terrasser

Den danske sommer nydes bedst udendørs. Med en lækker træterrasse får du mulighed for at nyde de lune aftener i ro og mag, mens fuglene kvidrer og dagen går på hæld. Hos Mester’Værk kan vi bygge en terrasse til dig, der designes ud fra dine ønsker og behov, samt din bolig og din grund.

Terrasser med et væld af muligheder

Når man starter et nyt terrasseprojekt, er der en række faktorer der er vigtige at få på plads før det fysiske arbejde kan begynde. En terrasse er nemlig ikke bare en terrasse. En terrasse skal bygges, så den kan udnyttes maksimalt.

Lysindfaldet på terrassen er selvfølgelig noget af det vigtigste. Skal der være sol om morgenen? Om aftenen? Hele dagen? Nogle gange er det også en fordel at bygge terrassen et sted, hvor der både kan bruges tid i solen såvel som i skyggen.

Det er også nødvendigt at få afdækket, hvad terrassen skal bruges til. Terrassen kan for eksempel bruges til:

  • Solbadning

  • Grillaftener

  • Lounge-/afslapningsområde

  • Spiseområde

  • Udsigt til havens blomster og urtebede

Mulighederne er mange og det er ofte nødvendigt at terrassen designes ud fra en kombination af forskellige ønsker og behov.

Materialevalg

Ligesom det er vigtigt at overveje terrassens formål, er det også vigtigt at vælge de rette byggematerialer. Forskellige trætyper har forskellige fordele og ulemper, ligesom materialevalget selvsagt vil få stor indflydelse på terrassens udseende.

Tag en professionel fagmand med på råd

Med alle de overvejelser der skal gøres, er det altid en god idé at få en professionel tømrer ind over projektet. Jeg yder kompetent vejledning og rådgivning allerede fra første tanke, hele vejen til projektets afslutning og den færdigbyggede terrasse. Gennem løbende dialog får vi hele tiden afdækket dine ideer og behov, og vil sidste ende stå med en terrasse, der opfylder præcis dine ønsker og som passer til din grund og din bolig.


Skal vi tage en snak om din nye terrasse? Så kontakt mig på telefon 27 50 89 42, på e-mail tmsseit@gmail.com eller gennem min formular. Jeg ser frem til vores samarbejde.

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle