Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Specialopgaver

En af mine absolutte spidskompetencer er at udføre specialopgaver inden for tømrerbranchen.

Godt håndværk og faglig stolthed kommer oftest til udtryk i speciallavede og skræddersyede løsninger. Derfor gør jeg en dyd ud af at påtage mig opgaver, der udfordrer mine fagkundskaber og fører til et resultat, som du kan nyde godt af i mange år fremover.

Løsninger på dine udfordringer

Står du med en udfordring, som du ikke ved hvordan skal løses? Tag mig med på råd. Gennem en solid dialog får vi afdækket dine ønsker og behov, og finder i fællesskab den bedste løsning.

Jeg tager glædeligt imod alle typer opgaver, store som små, ligesom jeg gerne kaster mig ud i nye udfordringer, med opgaver jeg ikke har løst før. Nedenfor følger et par eksempler på specialopgaver jeg har løst:

  • Slagbænke
  • Indbyggede skabe
  • Snedkerkøkkener
  • Specialdesignet seng med maksimal pladsudnyttelse til opbevaring
  • Reoler
  • Radiatorskjulere


Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Står du derfor med en opgave, der kræver en professionel fagmand og et løsningsorienteret mindset? Giv mig et kald, så lægger jeg vejen forbi til en uforpligtende samtale om situationen.

Dialogen i fokus

Arbejdet med specialopgaver og skræddersyede løsninger har lært mig at nøglen til succes findes i en god dialog med fokus på dine ønsker og behov. Tillid er en dyd, som desværre ofte bliver glemt i tømrerbranchen. For mig er ethvert projekt et samarbejde, hvor din tilfredshed er mit mål.

​Få et godt tilbud på en skræddersyet løsning

Uanset om du skal bruge professionel rådgivning og vejledning, vil høre mere om hvilke former for specialopgaver jeg kan udføre eller bare vil have et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg kan kontaktes på telefon 27 50 89 42, på e-mail tmsseit@gmail.com eller gennem min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle