Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv

Står du overfor en udskiftning af vinduer? Hos Mester'Værk har tømrermester Simon Seit stor erfaring med alle former for udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i blandt andet Vanløse, Rødovre, Brønshøj og omegn.

Bedre indeklima med nye ruder og vinduesrammer

Der kan være mange gode grunde til udskiftning af vinduer, men fælles for de fleste er, at det fører til en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Dertil kommer, at nye vinduer næsten er vedligeholdelsesfrie og er mere funktionelle.

Moderne vinduesrammer og energiruder er effektive til at holde kulden ude og varmen inde, selvom de samtidig lader solens varme slippe ind, når den skal slippe ind. Det er muligt at få lydisolerende ruder, hvis vinduerne vender ud mod en trafikeret vej.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger af producenten, men også af materialet. Dertil kommer selve ruden, som også kan leveres i forskellige kvaliteter. Mange vælger at få nye døre og vinduer på samme tid, men jeg kan også tilbyde montering af døre ved en senere lejlighed.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Jeg tager gerne en snak om de mange muligheder, og jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse i eller omkring København. Herefter sender jeg et uforpligtende tilbud med en god pris på udskiftning af vinduer.

Du kan ringe efter mig på telefon 27 50 89 42, men du kan også stille spørgsmål. Eller du kan skrive til e-mail tmsseit@gmail.com.

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle