Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Tagrenovering, tagreparation og nyt tag

Jeg har mange års erfaring med tagarbejde og kan derfor hjælpe dig med ethvert tagprojekt. Jeg har i årenes løb arbejdet på en lang række forskellige tage af forskellige typer og kan derfor tilbyde alt lige fra reparationer og renovering af dit tag, til en helt ny tagdækning.


Tagløsninger der passer til arkitektur og omgivelser

Jeg tilbyder smarte og tidsløse tagløsninger, der passer til dit hjems arkitektur og personlighed. Jeg rådgiver altid om materialevalg og optimale løsninger, så du får et resultat du bliver glad for i mange år.

Jeg har et bredt netværk af samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper og kan derfor tilbyde at varetage hele entreprisen på dit næste tagprojekt.​

Jeg løser blandt andet følgende tagopgaver:

  • Nyt tag

  • Tagterrasser

  • Tagreparation

  • Tagrenovering

  • Ovenlysvinduer

  • Kviste


Få en professionel fagmand til at vurdere dit tag

For det utrænede øje kan det være svært at vurdere, om din bygning har brug for at få lagt et helt nyt tag eller om en renovering kan være tilstrækkelig. Det er derfor en god idé at få en erfaren tømrer til vurdere dit tag, før du kaster dig ud i dit næste tagprojekt.

Mit arbejde på et væld af forskellige tage gennem årene, har givet mig den nødvendige erfaring til at rådgive og vejlede dig om dit tag. Jeg lægger gerne vejen forbi og giver en faglig vurdering af standen på dit tag, så du er sikker på at få den rette løsning.

Et tagprojekt er en stor sag, og derfor er det vigtigt at du vælger en samarbejdspartner du føler dig tryg ved. Jeg gør derfor en dyd ud af at indlede ethvert projekt med en god og konstruktiv dialog, så vi sammen kan nå i mål med det bedste resultat.

Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for vejledning og rådgivning, har du brug for en professionel vurdering eller vil du bare gerne i gang med dit tagprojekt? Så kontakt mig allerede i dag. Jeg besvarer alle henvendelser på telefon 27 50 89 42 eller på e-mail tmsseit@gmail.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig.​

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle