Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Køkkenrenovering eller renovering af køkkenlåger

Ønsker du en køkkenrenovering? Hos Mester'Værk tilbyder tømrermester Simon Seit alle former for renovering af køkken. En køkkenrenovering kan bestå af alt fra renovering af køkkenlåger til montering af et helt nyt køkken. Jeg har kunder i blandt andet Vanløse, Brønshøj, Rødovre og omegn.

Vælg mellem en stor eller lille køkkenrenovering

Køkkener ændrer sig hele tiden, og på et tidspunkt var samtalekøkkenet højeste mode. Nu går tendensen i retning af værkstedskøkkenet, hvor køkkenet skal være velegnet til at lave spændende mad - eller det skal blot se sådan ud.

Andre er tilfredse med deres køkken, og derfor kan en køkkenrenovering blot bestå i at få sat nye køkkenlåger i. Et køkken kan også være så gammelt, at det ikke kan betale sig med renovering af køkkenlåger. Der er mange muligheder ved en køkkenrenovering, og jeg giver gerne råd og vejledning.

Hvad koster renovering af køkken?

Vores priser for renovering af køkken afhænger naturligvis af, om du kun ønsker renovering af køkkenlåger, eller om det skal være et helt nyt køkken. Jeg kan sagtens finde en billig løsning, men jeg kan også tilbyde et eksklusivt køkken.

Få et tilbud på renovering af køkken eller låger

Kontakt mig gerne for at høre mere om mulighederne, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på en køkkenrenovering. Jeg kører i hele København og omegn.

Du kan ringe til mig på telefon 27 50 89 42 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til mig på e-mail tmsseit@gmail.com.

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Moselgade 33, 2300 København S