Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Køkkenrenovering

Skal du bruge en innovativ og tidssvarende køkkenløsning? Mester’Værk tilbyder køkkenløsninger, der udvikles og designes ud fra dine ønsker og behov.

En køkkenrenovering kan indebære mange forskellige ting. Måske skal låger eller inventar udskiftes eller måske skal der monteres et helt nyt køkken? Uanset hvad er jeg behjælpelig. Jeg løser alle køkkenopgaver - både de store renoveringer, men også de små problemstillinger, hvor der skal tænkes pladsudnyttelse og brugervenlighed ind i løsningen.


Få det køkken du drømmer om

Køkkener, og i særdeleshed moden, ændrer sig hele tiden. For bare få år siden var samtalekøkkenet højeste mode, men den nyeste trend er værkstedskøkkenet, som skal være designet til at lave spændende og eksotisk mad.

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til udseende og design af deres køkken. Måske ved du allerede præcis hvad du vil have eller måske har du brug for et par gode råd? Du er altid velkommen til at trække på min erfaring, og få inspiration og inputs til, hvordan du får præcis dét køkken, som du drømmer om.

Erfaren og personlig samarbejdspartner

​Min tid som tømrer har lært mig mange ting. En af de vigtigste er, at god og solid kommunikation skaber de bedste løsninger og resultater. Derfor lægger jeg altid vægt på at skabe en god dialog, allerede fra første kontakt. Jeg kommer gerne forbi og besigtiger dit køkken, og tager en uforpligtende snak om mulige løsninger. Sammen finder vi frem til, hvordan vi opfylder dine behov og ønsker. Din tilfredshed er mit mål i enhver opgave.

Lad os starte dit nye køkkenprojekt med det samme

Du er altid velkommen til at kontakte mig, når du skal i gang med dit nye køkkenprojekt. Jeg rykker hurtigt ud og yder kyndig rådgivning og professionel vejledning. Når vi har fundet en løsning der matcher dine ønsker, får du altid et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt mig på telefon 27 50 89 42, på e-mail tmsseit@gmail.com eller gennem kontaktformularen.​

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle