Du kan ringe med spørgsmål​

Du kan også sende mig en e-mail

Få et uforpligtende & gratis tilbud

Facaderenovering på ældre og nyere ejendomme

Har huset brug for en facaderenovering? Hos Mester'Værk har tømrermester Simon Seit stor erfaring med facaderenovering på ældre og nyere ejendomme. Tømrermester Simon Seit renoverer for private og erhverv i Vanløse, Brønshøj og Rødovre samt andre steder i og omkring København.

Renovering af facade kan kombineres med en ny isolering

Facaden er det første, som folk får øje på. En misligholdt facade giver et kedeligt udtryk, men det kan også føre til skader i selve muren og videre ind i huset. En facaderenovering handler med andre ord ikke kun om æstetikken, men også om husets tilstand og måske endda om indeklimaet.

En renovering af facade er også god en anledning til at få en ny isolering eller en efterisolering. Desuden er der mulighed for, at facaden kan få et andet udtryk. Jeg råder og vejleder gerne om de forskellige muligheder og priser.

Hvad koster facaderenovering?

En facaderenovering kan være alt fra nogle mindre reparationer til en helt ny facade med andre farver eller blot et nyt udtryk. Prisen afhænger naturligvis af omfanget samt eventuelle skader i murværket. Dertil kommer eventuel isolering.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af facade

Jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor jeg gennemgår facaden. Herefter kan jeg fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris på en facaderenovering

Du kan ringe til mig på telefon 27 50 89 42 for at få mere at vide eller for at aftale et møde. Du kan også skrive på e-mail tmsseit@gmail.com.

Ring og få et uforpligtende & gratis tilbud​

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 9 anmeldelser fra Facebook

Jeg lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Jeg tager mig af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Jeg bygger sommerhuse, garager og udestuer.​

Om fimaet

Mester'Værk Tømrermester Simon Seit

CVR: 39095378

Slåenvangen 1, 3120 Dronningmølle